Ορκωμοσία Νέων Αξιωματικών ΣΣΑΣ


Την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων στη Θεσσαλονίκη, η τελετή ορκωμοσίας νέων Αξιωματικών Υγειονομικού, Οικονομικού και Νομικού Σώματος.
Στην τελετή παρέστη, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος, ο οποίος και επέδωσε τα ξίφη.
Παρέστησαν επίσης εκπρόσωποι των Πολιτικών, Ακαδημαϊκών και Θρησκευτικών Αρχών, αντιπροσωπείες Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και συγγενείς των ορκισθέντων.
Από τη Σχολή αποφοίτησαν 10 Έλληνες και 4 Αλλοδαποί Αξιωματικοί.
  • Οι Έλληνες Αξιωματικοί κατανέμονται ως εξής:
  • 7 στο Στρατό Ξηράς (1 Ιατρός, 3 Κτηνίατροι, 1 Οδοντίατρος, 1 Φαρμακοποιός και 1 Οικονομικός).
  • 1 στην Πολεμική Αεροπορία (Ιατρός).
  • 2 στο Κοινό Νομικό Σώμα.
Οι αλλοδαποί Αξιωματικοί προέρχονται από την Αλβανία (1 Οδοντίατρος), τη Λιβύη (1 Ιατρός και 1 Οδοντίατρος) και από τη Ζιμπάμπουε (1 Ιατρός).
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου