Τι θα δείτε αύριο στο "Με Αρετή και Τόλμη"Στην εκπομπή "Με Αρετή και Τόλμη", την Κυριακή 03 Ιουνίου, στις 11.30 το πρωί, στην ΕΡΤ1, μεταξύ άλλων θεμάτων, θα δείτε:
 ·         Toν εντυπωσιακό διαγωνισμό αρμάτων μάχης. Βολές με πραγματικά πυρά και στρατηγική στο πεδίο βολής Πετροχωρίου Ξάνθης.
·         Ο Στρατός Ξηράς δίπλα στους κατοίκους, στις ακριτικές Οινούσσες. Ο στρατιώτης γιατρός που φροντίζει 700 ανθρώπους.
·         Τον τελευταίο εν ζωή Έλληνα που πήρε μέρος στην απόβαση στη Νορμανδία. Ο αντιναύαρχος που τιμήθηκε από τη βασίλισσα της Αγγλίας με το μετάλλιο της Λεγεώνας της Τιμής.
 
Το τρέιλερ της εκπομπής είναι στον παρακάτω σύνδεσμο:
 
 

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου