Αγιος Ευστράτιος: Ιατρική φροντίδα σε κατοίκους από κλιμάκιο του 251 ΓΝΑ




Στον Άγιο Ευστράτιο βρέθηκε κλιμάκιο του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας, προκειμένου να παράσχει υπηρεσίες πρωτοβάθμιας περίθαλψης στους κατοίκους του ακριτικού νησιού.

Το κλιμάκιο αποτελείτο από δέκα αξιωματικούς γιατρούς ειδικοτήτων ενδοκρινολόγου, παιδίατρου, οφθαλμίατρου, δερματολόγου, ορθοπεδικού, παθολόγου, πνευμονολόγου, νευρολόγου, καρδιολόγου, ωτορινολαρυγγολόγου και γυναικολόγου, τρεις αξιωματικούς νοσηλεύτριες και δύο υπαξιωματικούς βοηθούς νοσοκόμους.

Κατά τη διάρκεια της τριήμερης παραμονής του κλιμακίου στο νησί πραγματοποιήθηκαν 70 ιατρικές επισκέψεις, τρεις ιατρικές εξετάσεις κατ’ οίκον, ενώ ελήφθησαν δύο Pap Test.

Επικεφαλής του κλιμακίου ήταν ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Υγειονομικού του ΓΕΑ, ταξίαρχος Δημήτριος Χατζηγεωργίους, ο οποίος μίλησε στους κατοίκους, σε χώρο του δημαρχείου, για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού στους ενήλικες και σε συνεννόηση με τον αγροτικό γιατρό, Στυλιανό Αρμύλαγο, σχεδιάστηκε πρόγραμμα εμβολιασμού για τους κατοίκους του νησιού.


ΠΗΓΗ:nooz.gr



limnosreport.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά