Eurovision: Το στρατιωτικό παρελθόν της Νέτα και ο τελικός στην Ιερουσαλήμ

Eurovision: Το στρατιωτικό παρελθόν της Νέτα και ο τελικός στην Ιερουσαλήμ

O πρωθυπουργός του Ισραήλ διάλεξε να πανηγυρίσει για την πρωτιά της χώρας του μιμούμενος το χορευτικό της Νέτα Μπαρζιλάι - Η πολιτικοποιημένη ατάκα της νικήτριας



Χαρές και πανηγύρια στο Ισραήλ μετά τη νίκη της τραγουδίστριας Νέτα Μπαρζιλάι στον διαγωνισμό της Eurovision, στον οποίο η Ελένη Φουρέιρα κατέκτησε τη δεύτερη θέση εκπροσωπώντας την Κύπρο.


Σε ρυθμούς νίκης κινήθηκε και ο πρωθυπουργός της χώρας Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο οποίος δε δίστασε να κάνει τη φιγούρα που θυμίζει την κίνηση ενός κοτόπουλου, και παραπέμπει στο χορευτικό που συνόδευε το κομμάτι "Toy".




Ο ίδιος ο Νετανιάχου, έσπευσε να επαναλάβει την ατάκα της Νέτα, γράφοντας στο Twitter: "Netta είσαι αξιαγάπητη. Έφερες μεγάλο σεβασμό για το κράτος του Ισραήλ. Του χρόνου στην Ιερουσαλήμ".
Πολλοί χρήστες των social media ανέσυραν μάλιστα το στρατιωτικό παρελθόν της Νέτα, σημειώνοντας πως είχε υπηρετήσει στο εθελοντικό πρόγραμμα των παραστρατιωτικών ισραηλινών αμυντικών δυνάμεων πριν την υποχρεωτική στρατολόγησή της στις Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις, στο Ναυτικό.


Eurovision boycott of Israel - ZERO points to the song of Israeli Apartheid
πριν από 2 εβδομάδες περίπου
ZERO POINTS to Israel in the Eurovision Song Contest! Take Action and Share!
Hashtags #Eurovision and #ZeroPointsIsrael
כאזרחיות/ים ישראלים, אנו קוראים: אפס נקודות לשיר הישראלי באירוויזיון! לסלק את ישראל מאיגוד השידור האירופי ומהתחרות! הפיצו באירופה ובעולם!
עיקרי דרישות ה-BDS - להלן בתחתית ההודעה.
The Eurovision Song Contest will open in Lisbon, capital of Portugal, on May 8. As Israeli citizens opposed to Israel's occupation and apartheid, we call on you to join our annua...
Δείτε περισσότερα
Φωτογραφία του χρήστη Eurovision boycott of Israel - ZERO points to the song of Israeli Apartheid.
Φωτογραφία του χρήστη Eurovision boycott of Israel - ZERO points to the song of Israeli Apartheid.

www.news247.gr/kosmos/eurovision-to-stratiotiko-parelthon-tis-neta-kai-o-telikos-stin-ieroysalim.6612920.html

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά