ΠΟΜΕΝΣ: Τι θα γίνει με το Επίδομα Επιχειρησιακής Ετοιμότητας;
                   Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. διαπιστώνει με λύπη της, ότι για ακόμη μία φορά ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος, απαντώντας σε ερώτηση του Βουλευτή κ.  Νικολάου Κούζηλου, σχετικά με το θέμα καταβολής του επιδόματος Επιχειρησιακής Ετοιμότητας, θέμα που είχε αναδείξει η Ομοσπονδία με σχετική επιστολή της, να μεταφέρει την ευθύνη για το ζήτημα αυτό  στο Υπουργείο Οικονομικών. 

                   Η Ομοσπονδία μας αναμένει από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, που έχει ανακηρύξει το έτος 2018 έτος Μέριμνας για τα στελέχη των Ε.Δ., να προβεί άμεσα στις δέουσες ενέργειες για την τροποποίηση της Αρ.πρ.οικ.52259/ΔΕΠ/19-7-2017/ εγκυκλίου, ώστε να εξαλειφθεί η αδικία αυτή δηλαδή το αναφερόμενο επίδομα να επαναχορηγηθεί από 1/1/2017 και στα στελέχη των Ε.Δ. και όχι μόνο στο προσωπικό των Σ.Α., μέχρι εκδόσεως της Κ.Υ.Α. για την χορήγηση της αποζημίωσης νυχτερινής απασχόλησης, όπως σαφέστατα προβλέπει το άρθρο 127 παρ. Δβ του ν. 4472/2017 (ΦΕΚ Α΄ 74). 

                   Το έχουμε ξαναπεί. Οι Στρατιωτικοί δεν είναι επαίτες, έχουν αξιοπρέπεια και απαιτούν τα δίκαια και τα αυτονόητα. Από λόγια χορτάσαμε, περιμένουμε πράξεις.  

        Για το Διοικητικό Συμβούλιο

              Ο                                                                                              Ο

                         ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                  ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ                                                            ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

         Επγός (ΥΔΚ)                                                                             Λγος (ΠΖ)

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου