ΠΟΜΕΝΣ για το ''ΑΜΕΤΑΘΕΤΟ'' των εν ενεργεία Στρατιωτικών


   Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ, ευχαριστεί προσωπικά τους Βουλευτές Ιωάννη Σαρίδη της Ένωσης Κεντρώων, Δημήτριο Εμμανουηλίδη, Παναγιώτη Σκουρολιάκο και Γεώργιο Ντζιμάνη του ΣΥΡΙΖΑ, που με ερώτηση τους προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, ανέδειξαν το πολύ μεγάλο ζήτημα της νομοθετικής ρύθμισης για το ‘’ΑΜΕΤΑΘΕΤΟ’’,  που αφορά το σύνολο σχεδόν των εν ενεργεία στρατιωτικών των Ε.Δ.

   Η Ομοσπονδία μας, παρά την αρνητική απάντηση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας,   εμμένει στην θέση της, για νομοθετική πρόβλεψη του «ΑΜΕΤΑΘΕΤΟΥ» μετά την 25ετία και θα καταθέσει εκ νέου τεκμηριωμένη πρόταση, για την επίλυση ενός πολύ σοβαρού θέματος που απασχολεί όλους τους συναδέλφους.           

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

              Ο                                                                                              Ο

                         ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                  ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ                                                            ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

          Επγός (ΥΔΚ)                                                                             Λγος (ΠΖ)

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου