''Η ΠΟΜΕΝΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ'

Κατά τη συνήθη της πρακτική, η γνωστή μικρή ομάδα στρατιωτικών που δεν λένε να κατανοήσουν το περιεχόμενο και τις συνέπειες των αποφάσεων της Ελληνικής Δικαιοσύνης φέρεται να προσπαθεί να "νεκραναστήσει" την καταργηθείσα Π.Ο.Ε.Σ. .

Οποιαδήποτε "μετενσάρκωση" της καταργηθείσας Π.Ο.Ε.Σ. μόνο ως φάρσα θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί, αν δεν συνέτεινε στην σύγχυση και την παραπληροφόρηση που η ίδια ομάδα συνεχώς καλλιεργεί. 

Ενημερώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι η Ομοσπονδία μας ερευνά το ζήτημα και είναι έτοιμη να κινηθεί νομικά, ασκώντας κάθε προβλεπόμενο ένδικο βοήθημα, τόσο κατά "νεκραναστημένων" σωματείων όσο και κατά αυτών που με τις ενέργειές τους εμπαίζουν την Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία και την Ελληνική Δικαιοσύνη και ευτελίζουν τις Ένοπλες Δυνάμεις και τη θεσμική εκπροσώπηση των στρατιωτικών.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
Επγός (ΥΔΚ) Λγος (ΠΖ)

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου