Δράσεις Πολεμικού ΜουσείουΣτο πλαίσιο εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων τήν 18η Μαίου 2018, το Διεθνές Συμβούλιο Μουσείων (ICOM) επέλεξε εφέτος ως θέμα: 

«Μουσεία και (δια) δίκτυα - νέες προσεγγίσεις, νέο κοινό.» 

Την ημέρα αυτή, το Πολεμικό Μουσείο θα συμμετάσχει με τις εξής δράσεις:

- Ανακαλύψτε τους θησαυρούς του Μουσείου μέσω της ειδικά σχεδιασμένης ψηφιακής πλατφόρμας έξυπνων συσκευών. 

Έξυπνες συσκευές με την ψηφιακή πλατφόρμα και οδηγίες θα δίνονται στην είσοδο του μουσείου.
(ολοήμερη δράση)

- Ψυχαγωγηθείτε με τα εκπαιδευτικά παιχνίδια της ιστοσελίδας μας στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Μουσείου. Το προσωπικό του Μουσείου θα καθοδηγεί τα παιδιά κάθε ηλικίας με σκοπό την διασκέδαση και εκμάθηση της ιστορίας.
(ολοήμερη δράση)

- Απολαύστε την ψηφιακή αναπαράσταση Ιστορικών Μαχών στην αίθουσα προβολών. Ενημερωθείτε στην είσοδο του Μουσείου για τις ώρες προβολών. (ολοήμερη δράση)

Θα πραγματοποιηθούν τέσσερις οργανωμένες περιηγήσεις στην ελληνική γλώσσα στις 11:00, 13:00, 15:00 και 17:00 και δύο στην αγγλική γλώσσα στις 12:00 και 16:00. 
Η Μπάντα (Ορχήστρα) του Πολεμικού Ναυτικού θα καλύψει με τις μελωδίες της την "Διεθνή Ημέρα των Μουσείων" στις 11:30.

Η είσοδος στο Μουσείο θα είναι ελεύθερη.

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου