ΠΟΜΕΝΣ: Στήριξη στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας του Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α.
 Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ), στηρίζει την Συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει ο Σύλλογος Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α την Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018 και ώρα 10:00, στο Υπουργείο Εργασίας και στην συνέχεια πορεία στο Μαξίμου.

    Η διαμαρτυρία πραγματοποιείται επ' ευκαιρία της συμπλήρωσης 2 ετών από την ψήφιση του νόμου Κατρούγκαλου και ειδικότερα του άρθρου 12 του ν.4387/2016.

    Η ΠΟΜΕΝΣ καλεί τις οικογένειες των στρατιωτικών να λάβουν μέρος, μαζί με όλους τους πολίτες, καθώς βάσει του ισχύοντος νομικού πλαισίου οι εν ενεργεία στρατιωτικοί δεν έχουν το δικαίωμα συμμετοχής σε κινητοποιήσεις που εξαγγέλλονται και πραγματοποιούνται από άλλες οργανώσεις, παρά μόνο σε πολιτιστικές εκδηλώσεις.

      Για το Διοικητικό Συμβούλιο

              Ο                                                                                                     Ο

                       ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                         ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

               ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ                                                                  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

         Επγός (ΥΔΚ)                                                                                  Λγος (ΠΖ)

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου