Συνέδριο Νομικών ΝΑΤΟ


Από 7 έως 10 Μαΐου 2018 θα πραγματοποιηθεί στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης το Συνέδριο Νομικών του ΝΑΤΟ, το οποίο συνδιοργανώνεται από τη συμμαχική διοίκηση Supreme Headquarters Allied Powers Europe (SHAPE) και το Nato Rapid Deployable Corps-Greece (NRDC/GR), υπό την αιγίδα του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας.
Το συνέδριο, το οποίο πραγματοποιείται σε ετήσια βάση, αποσκοπεί στην παρουσίαση και αποσαφήνιση κρίσιμων νομικών πτυχών συμμαχικού ενδιαφέροντος.
Οι βασικές θεματικές ενότητες του συνεδρίου αφορούν στις νομικές διαστάσεις των απειλών που αντιμετωπίζει η νότια πτέρυγα της συμμαχίας και του κυβερνοχώρου.

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου