Η μαντινάδα του Μ. Κεφαλογιάννη για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς


Η μαντινάδα του Μ. Κεφαλογιάννη για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς | Newsit.gr

Τη μαντινάδα αυτή, θα αφιερώσει ο επικεφαλής των Ευρωβουλευτών της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις φυλακές της Ανδριανούπολης.
Ο κ. Κεφαλογιάννης, μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη, αποκάλυψε τη μαντινάδα που θα τους αφιερώσει δηλώνοντας παράλληλα ότι οι δύο στρατιωτικοί αντιμετωπίζουν το όλο θέμα με μεγάλη αξιοπρέπεια. Ο άντρας που’ έχει με αρχές
όμορφες μεγαλώσει
πράμα στον κόσμο δε μπορεί 
να τονε ταπεινώσει. Υπενθυμίζεται ότι ο Ηρακλειώτης Ευρωβουλευτής, αναμένεται να συναντήσει τους δύο στρατιωτικούς στις 15.30 το μεσημέρι προκειμένου να τους μεταφέρει μήνυμα συμπαράστασης.

newsit
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου