Τι είπε ο Καμμένος για αυτά που γράφουν τα Στελέχη στο διαδίκτυο
Εντονότατο προβληματισμό δημιουργούν τα όσα ανέφερε σε απάντηση του στην Βουλή ο Πάνος Καμμένος για όσα γράφουν τα Στελέχη στο διαδίκτυο.
Συγκεκριμένα ο ΥΕΘΑ επι λέξη αναφέρει σε απάντηση του, που κατατέθηκε με αφορμή υπόθεση με Στέλεχος του Π.Ν.:


Σε κάθε περίπτωση δεν υφίσταται, καμία εντολή αλλά ούτε και κάποιος μηχανισμός παρακολούθησης των προσωπικών σελίδων, που τηρούν τα στελέχη του, στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης τα οποία όμως θεωρούνται ανοικτές πηγές πληροφοριών και για το λόγο αυτό έχει επισημανθεί κατά καιρούς τόσο στα Στελέχη όσο και στους Οπλίτες η τήρηση κανόνων ασφαλείας πληροφοριών και εν γένει η προσεκτική χρήση των ως άνω μέσων. 
Δηλαδή τα όσα γράφει κάποιος στην σελίδα του, και πιθανώς το που φωτογραφίζεται ή με ποιούς κάνει παρέα, like κτλ είναι ένα δεδομένο «ανοικτό» στην Υπηρεσία αν τύχει να υποπέσει στην αντίληψη της;
Η απάντηση όπως ξεκάθαρα φαίνεται είναι πως… ναι
πηγή:http://www.armynow.net/kammenos-stelexi-diadiktio/
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου