Επιστολη σε ΕΑΑΣ με προβλημα σχετικα με Παραθερισμό προαιρετικών μελων Ε.Α.Α.Σ σε Κ.Α.Α.Υ
Πανελλήνιος Σύλλογος Αποστράτων ΕΜΘ
Αναγεννήσεως 184
ΤΚ 682 00 Ορεστιάδα
 
Ορεστιάδα  09 Μαΐου  2018
 
ΘΕΜΑ: Παραθερισμός προαιρετικών μελων Ε.Α.Α.Σ σε Κ.Α.Α.Υ
 
Αξιότιμοι κύριοι        
    1. Μας έγινε γνωστό από μέλος μας, προαιρετικό μέλος της Ε.Α.Α.Σ του Τ.Σ Λάρισας ότι στις καταστάσεις  παραθερισμού 2018 στα ΚΑΑΥ Πλαταμώνα και αντί να είναι 3ος  αναπληρωματικός βάση των μορίων, τον  τοποθέτησαν τελευταίο, διότι  είναι προαιρετικό μέλος.
    2. Προκειμένου να μην υπάρχουν τέτοια φαινόμενα, και από ότι γνωρίζουμε  ΠΟΥΘΕΝΑ δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο ,σας παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε σε ποια Δγη του ΓΕΣ, η σε ποιο Φ.Ε.Κ αναγράφεται ο παραπάνω ισχυρισμός του Τ.Σ Λάρισας.
   3.Αν με τέτοιες αυταρχικές και παράνομες συμπεριφορές αποκλείονται  τα προαιρετικά μέλη από το νόμιμο τους δικαίωμα για παραθερισμό, ποιος ο λόγος να πληρώνουν συνδρομή στην Ε.Α.Α.Σ;
 
    4.Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αποστράτων Εθελοντών Μακράς Θητείας ευελπιστεί ότι το παραπάνω περιστατικό, οφείλεται σε άγνοια των ισχυουσών δγων του Τ.Σ Λάρισας και ότι το Δ.Σ της Ε.Α.Α. θα μεριμνήσει ώστε τέτοια περιστατικά δεν θα επαναληφθούν.
                                     
 
 
Για το Δ.Σ
 
 
Παναγιώτου Δημήτριος                                            Καραγιάννης Χαράλαμπος
      Πρόεδρος                                                                  Γραμματέας
 

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου