Ψέριμος: Απίστευτο περιστατικό με «τουρκική σημαία» και τουρίστες - Συναγερμός στο Λιμενικό

Ψέριμος: Απίστευτο περιστατικό με «τουρκική σημαία» και τουρίστες - Συναγερμός στο Λιμενικό
Φωτογραφία Αρχείου - Πηγή: EUROKINISSI
Μία καταγγελία ενός κατοίκου για την παρουσία μίας... τουρκικής σημαίας στην Ψέριμο προκάλεσε την κινητοποίηση του Λιμενικού Σώματος, το μεσημέρι της Κυριακής.

      

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, κάτοικος κατήγγειλε στο Λιμενικό ότι τέσσερα άγνωστα άτομα σήκωσαν την τουρκική σημαία στην Ψέριμο.
Άμεσα στο νησί έφτασε κλιμάκιο του Λιμενικού από την Κάλυμνο. Μόνο που η αλήθεια ήταν… πολύ διαφορετική.
Τα τέσσερα άτομα εντοπίστηκαν και όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για δύο Ισπανούς και δύο Βέλγους, που είχαν πάει στην Ψέριμο με ημερόπλοιο από την Κω.
Οι τέσσερις τουρίστες, λοιπόν, όταν έφτασαν στο νησί θέλησαν να βγάλουν αναμνηστική φωτογραφία με φόντο μία κόκκινη σημαία ομάδας!

cnn.gr
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου