Τρίπολη: Τα παλιά άρβυλα έγιναν γλάστρες με αυτόματο πότισμαΌταν ο στρατιωτικός είναι μέλος της Εθελοντικής ομάδας η πινελιά δεν θα ήταν παρά στρατιωτική.
Έτσι η ιδέα του Βαγγέλη Κουτρουφίνη με τα παλιά τρύπια άρβυλα να γίνουν οι γλάστρες του ανανεωμένου πάρκου υλοποιήθηκε! Και με αυτόματο πότισμα!


Τρίπολη: 

Βόλτα στην Τρίπολη, Ένωση στρατιωτικών Αρκαδίας -ΕΣΠΕΕΑΡ, Δημόσια Βιβλιοθήκη, Στρίγκλες, Τελεία και Παύλα, Παιδεία Παίζει, Ζωή Ποδήλατο, ΓΑΚ Αρκαδίας, ΔΙΕΚ Τρίπολης, Χορωδία Ορφέας, ΑΜΕΑ Αρκαδίας,ΕΚΑΒ, Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, τον σεκιουριτά, τον φύλακα της βιβλιοθήκης που βοηθησε πολύ, παιδιά από το 1ο Λύκειο Τρίπολης, Δήμος Τρίπολης ,ΜΜΕ, 45+ χορηγοί και πολλοί πολίτες ...
Με βάση τον εθελοντισμό και την προσφορά στην πόλη μας δημιουργήσαμε κάτι όμορφο στα πλαίσια του Lets Do iT Greece
Παίξαμε, φυτέψαμε, διακοσμήσαμε, βάψαμε ( και βαφτήκαμε), ζωγραφίσαμε , δημιουργήσαμε, όλοι μαζί φάγαμε street food
Δημιουργία πάρκου τσέπης με free wifi, χώρο ξεκούρασης, εξωτερική βιβλιοθήκη ελεύθερου δανεισμού και ένα σουπερ πάρκο με αυτόματο πότισμα και με τις χρωματιστές μπότες (άρβυλα)...
Το όνειρο υλοποιήθηκε!!
Την Κυριακή το εγκαινιάσαμε και το παραδώσαμε στους συνδημότες μας.
Ευχαριστούμε τους επιχειρηματίες που μας έδωσαν τα πράγματα από την επιχείρηση τους!!!
Τέτοιοι άνθρωποι σπανίζουν και με την ψυχή τους μας έδωσαν ότι ζητήσαμε.

Σας ευχαριστούμε όλους!!!!ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΚΟΥ ΤΣΕΠΗΣ


ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ


Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου