ΠΟΜΕΝΣ: Δελτίο Τύπου για την Απονομή Ξιφών σε Αξκους ΑΣΣΥ
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ μετά από σχετική επιστολή προς την Πολιτική και Στρατιωτική ηγεσία, ευχαριστεί προσωπικά τον Βουλευτή Ιωάννη Σαρίδη της Ένωσης Κεντρώων, που με ερώτηση του προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, ανέδειξε την αδικία που αφορά στην μη επίδοση Ξίφους στους Αξιωματικούς προερχόμενους από ΑΣΣΥ, έχοντας ως αποτέλεσμα την έγγραφη απάντηση -δέσμευση του ΥΠ.ΕΘ.Α για την οριστική επίλυση του θέματος.

     Η Ομοσπονδία μας, αναμένει την πραγματοποίηση της δέσμευσης αυτής καθώς και την εκδήλωση πρωτοβουλιών, στο πλαίσιο του έτους μέριμνας προσωπικού, ώστε να υλοποιηθούν οι λοιπές εισηγήσεις μας, στα θέματα που αφορούν στον ιματισμό-στολές των εν ενεργεία στρατιωτικών.           

           Για το Διοικητικό Συμβούλιο

              Ο                                                                                              Ο

                        ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                  ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ                                                            ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

        Επγός (ΥΔΚ)                                                                             Λγος (ΠΖ)

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου