6 νέες ενώσεις εντάχθηκαν στην ΠΟΜΕΝΣΤην Παρασκευή 4 Μαΐου 2018, συνήλθε σε συνεδρίαση το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών – Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.

 Ένα από τα θέματα που αποφασίστηκε, ήταν η έγκριση ένταξης έξι (6) νέων Πρωτοβαθμίων Ενώσεων, στο δυναμικό της Ομοσπονδίας μας.

Οι στρατιωτικοί της Εύβοιας, Ηλείας, Βορείου Αιγαίου, Θήρας, Μυκόνου και του Ηρακλείου Κρήτης, έρχονται να προστεθούν στη μεγάλη οικογένεια της Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ, αποκτώντας τη δική τους φωνή, έχοντας πλέον και τη δική τους εκπροσώπηση .

Με την εισδοχή των έξι (6) νέων ενώσεων, η Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ έχει πλέον στους κόλπους της είκοσι τρείς (23) Πρωτοβάθμιες Ενώσεις και αναμένει το προσεχές διάστημα και άλλες που θα ενώσουν τις φωνές τους, δίπλα στο νόμιμο και ηθικό εγχείρημα της Ομοσπονδίας μας .

Οι συνάδελφοι μέρα με τη μέρα κατανοούν περισσότερα με αποδείξεις που δεν αμφισβητούνται και συμπορεύονται με την αλήθεια και την σοβαρότητα.

Η Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ ως εγγυήτρια δύναμη στην θεσμική εκπροσώπηση των εν ενεργεία στρατιωτικών, δεσμεύεται καθημερινά σε όλους τους συναδέλφους για ένα καλύτερο αύριο στην καθημερινότητα μας, χωρίς εσωστρέφεια, διχαστικά διλήμματα και ρεβανσισμούς. 

     Για το Διοικητικό Συμβούλιο

              Ο                                                                                                   Ο

                           ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                        ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                     ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ                                                                 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

              Επγός (ΥΔΚ)                                                                                   Λγος (ΠΖ)

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου