16ο Συμπόσιο Εντατικής Ιατρικής των ΕΔ


Την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Μαΐου 2018, πρόκειται να πραγματοποιηθεί, στο αμφιθέατρο του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας (251ΓΝΑ), το 16ο Συμπόσιο Εντατικής Ιατρικής των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ), υπό την αιγίδα της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και με την επιστημονική υποστήριξη του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διεθνής Ιατρική-Διαχείριση Κρίσεων Υγείας» της Ιατρικής Σχολής.
Το πρόγραμμα του συμποσίου καλύπτει θεματικές που αφορούν στο ρόλο του συστήματος υγείας στη διαχείριση τρομοκρατικών επιθέσεων, ασύμμετρων απειλών και κρίσεων υγείας καθώς και στο πολεμικό τραύμα.
Ομιλητές θα είναι διακεκριμένοι επιστήμονες από ελληνικά και ξένα εκπαιδευτικά Ιδρύματα, καθώς και από Στρατιωτικά, Δημόσια και Ιδιωτικά Νοσηλευτικά Ιδρύματα.

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου