Έρχεται το 1ο Athens Military Music Festival


Για πρώτη φορά στα χρονικά της πόλης, διοργανώνεται επίσημα ένα φεστιβάλ με κέντρο τη στρατιωτική μουσική. Στρατιωτικές ορχήστρες, ένστολοι μουσικοί, σολίστ, χορευτές και χορωδίες από διάφορα σημεία του πλανήτη έρχονται για να δώσουν μία μουσικοχορευτική παρέλαση, με μπρίο και ένταση. Στις 18 και στις 19 του μηνός, το 1ο Athens Military Music Festival έρχεται έξω από το Ζάππειο Μέγαρο και βάζει μικρούς και μεγάλους σε ρυθμούς στρατιωτικής, κλασσικής, παραδοσιακής, ποπ και ροκ μουσικής.

Συμμετέχουν μεταξύ άλλων η επίσημη μπάντα του Προέδρου του Καζακστάν, η γυναικεία Ορχήστρα Τυμπανιστών «Yerevan Drums» της Αρμενίας, η Χορωδία Κοζάκων της Μόσχας, η National Guard Band της Ρωσίας, οι σημαιοφόροι από το Κόρι της Ιταλίας, η παιδική Χορωδία ROSARTE, ενώ από τη χώρα μας, ο πιανίστας και συνθέτης Στέφανος Κορκολής και η ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη θα δώσουν το «παρών». Συγχρονισμός, «ηθικόν ακμαιότατον», ρυθμός και φεστιβαλικό κλίμα σε ένα πολυσύνθετο ρεπερτόριο που φέρνει σύνολα, τα οποία ήδη έχουν ταξιδέψει σε αρκετές πρωτεύουσες του δυτικού κόσμου.
www.athinorama.gr/

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου