Εγγραφή στο συνέδριο Defence and Security: State of the Art Technology



Αγαπητοί (ες) Φίλοι (ες),
Σημείωση:
Συμπλήρωση Αίτησης Εγγραφής στο Σεμινάριο: 'Management-Logistics& Economics-Energy Fundamentals'
Καλώς-να-έλθετε στο Σεμινάριο.
Σας παρακαλούμε να συμπληρώστε με προσοχή όλα τα πεδία της αίτησης εγγραφής.
Κάντε κλίκ:
Μετά τη συμπλήρωση πατήστε το κουμπί 'Submit'. Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων.
Συμπλήρωση Αίτησης Εγγραφής στο Σεμινάριο: 'Management-Logistics& Economics-Energy Fundamentals'
Καλώς-να-έλθετε στο Συνέδριο.
Σας παρακαλούμε να συμπληρώστε με προσοχή όλα τα πεδία της αίτησης εγγραφής.
Κάντε κλίκ:
Μετά τη συμπλήρωση πατήστε το κουμπί 'Submit'. Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων.
 
Αφού διαβάστε και περιηγηθείτε στις αναρτήσεις του Συνεδρίου και του Σεμιναρίου, συμπληρώστε την (ις) φόρμα (ες) που επιθυμείτε. Η είσοδος θα γίνει μόνο κατόπιν εγγραφής σας!
 
Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε τις δύο μεγαλύτερες δράσεις μας στην χρονιά 2018: Το Συνέδριο ‘Defence and Security: State of the Art Technology’ στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών και το Σεμινάριο ‘Management-Logistics-Economics-Energy Fundamentals’ στην Πορταριά Βόλου!
Συνέδριο
http://www.abc10.gr/images/Seminars-Conferences/Fotos/ConLink20180503b.jpg
     
 
Σεμινάριο
http://www.abc10.gr/images/Seminars-Conferences/Fotos/SemLink20180530.jpg
 

 
-Ανεβάζουμε τον πήχη ψηλά, ακόμη και σε διεθνές επίπεδο, με πρωταρχική επιδίωξη (1) την συμβολή μας στην δημιουργία μίας Ελλάδας δημιουργικής, παραγωγικής, θετικά μεταλλαγμένης, με αξιοσημείωτη ανάπτυξη στους τομείς της Αμυντικής Βιομηχανίας, Τεχνολογίας και Logistics και την προβολή νέων ανθρώπων (από τους εισηγητές μέχρι τους συντονιστές).
-Προσβλέπουμε σε ένα υψηλό ακροατήριο: Στελέχη του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα, Στελέχη των ΕΔ/ΣΑ, Οικονομολόγους και Μηχανικούς, αλλά και φοιτητές ΑΕΙ και ΑΣΕΙ, καθώς και κάθε ενεργό πολίτη.
-Δίνουμε βήμα σε νέους  εισηγητές, ομιλητές και συντονιστές (περισσότερους από 50), αποφεύγοντας τους επαγγελματίες του είδους,: υψηλής επιστημονικής κατάρτισης, από την Ακαδημαϊκή Κοινότητα (περιλαμβανομένων των ΑΣΕΙ), φορείς και Ερευνητικά κέντρα των Υπουργείων Εθνικής Άμυνας και Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Παράγοντες Διοίκησης του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, διακεκριμένοι Αναλυτές, καθώς και επιφανή και έμπειρα στελέχη των ΕΔ και του Δημοσίου και Ιδιωτικού φορέα.
-Δίνουμε έμφαση στη συζήτηση με δύο βαρυσήμαντα στρογγυλά τραπέζια συζήτησης τόσο στις επιχειρήσεις, όσο και στην τεχνολογία, έρευνα, βιομηχανία και Logistics
-Δίνουμε έμφαση σε μια πλατιά θεματολογία, καλά επιλεγμένη και καλά αντιπροσωπευτική της Παγκόσμιας και Ελληνικής  ‘Security & Defence State of the Art Technology’.
-Είμαστε υπό την αιγίδα του ΥΕΘΑ (ΓΔΑΕΕ) και του
Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδας!
-Αλλάζουμε τα στάνταρ των συνεδρίων, σεμιναρίων και ημερίδων, εισάγοντας τραπέζια στρογγυλής παρουσίασης και  συζήτησης, ουσιαστικοποιώντας τις ερωτήσεις για την ερώτηση per se και όχι για την προβολή των ερωτώντων, δίνοντας φρεσκάδα στο συντονισμό, βελτιώνοντας την αναλογία εισηγήσεις: ερωτήσεις (κοντά στο 1:1) αυτοματοποιώντας τις εγγραφές, τις πληρωμές, τις αιτήσεις χορηγίας και τις αξιολογήσεις με τις κατάλληλες.
-Οργανώνουμε, προβάλουμε, αναρτούμε τα πακέτα των συνεδρίων και σεμιναρίων δημιουργώντας ‘reference points and templates’ σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα.
-Χαιρόμαστε, ιδιαίτερα, τα υψηλά προσόντα και τα πλούσια ΒΣ των εισηγητών μας και των συμμετεχόντων στα πάνελ.
 
Σας παρακαλούμε να συμπληρώστε το(α) έντυπο(α) εγγραφής (Registration Form) των αναρτήσεων παραπάνω, όσο ενωρίτερα τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα να έχετε Θέση στα αμφιθέατρα του Συνεδρίου και του Σεμιναρίου.
 
Σας περιμένουμε  και προσδοκούμε σε μια μεγάλη επιτυχία.
 
Με Φιλικούς χαιρετισμούς
 
Οι Συντονιστές του Συνεδρίου και του Σεμιναρίου
Αναστάσιος Μπασαράς - Θεόδωρος Γιαννιτσόπουλος
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά