Απόρρητες οι πληροφορίες για τους νεοσύλλεκτους λέει το ΓΕΣ

Απόρρητες οι πληροφορίες για τους νεοσύλλεκτους λέει το ΓΕΣ!


Μερικές φορές οι δημοσιογράφοι δεν ξέρουμε εάν θα πρέπει να γελάσουμε ή να κλάψουμε με όσα βλέπουμε να συμβαίνουν.

Ένα χαρακτηριστικό δείγμα όσων αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητά μας και στην προσπάθεια για σωστή ενημέρωση, είναι το σημερινό, που αναγκαζόμαστε να δημοσιεύσουμε για να καταλάβετε όλοι όσοι εσείς που ζητάτε τις επίσημες απαντήσεις ότι δεν είναι εύκολο να τις έχετε.

Απευθυνθήκαμε στο Γραφείο Τύπου του ΓΕΣ από τις 7 Ιανουαρίου, στέλνοντας μερικά θέματα που είδαμε ότι ενδιαφέρουν τους αναγνώστες μας. Μέχρι στιγμής έχουμε λάβει απαντήσεις σε ελάχιστα.

Σήμερα το πρωί, επιχειρήσαμε να θέσουμε πιο απλά ερωτήματα για να διευκολύνουμε τις απαντήσεις και να τις δημοσιεύσουμε.

Ρωτήσαμε απλά, καθημερινά πράγματα που μας ρωτούν συχνά οι αναγνώστες για να τους λυθούν οι απορίες. Φυσικά, δεν απαιτήσαμε ποτέ να μας δοθούν απόρρητα στοιχεία. Ωστόσο η επίκληση του απορρήτου στο φαγητό τον στρατιωτών μας ξεπερνά!

Δυστυχώς με αυτόν ακριβώς τον τρόπο ακυρώνεται η όποια προσπάθεια καταβάλλει ο Αρχηγός ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής να δώσει νέα πνοή στην όρο επικοινωνία στο στράτευμα.

Εκτιμούμε ότι ίσως να έπρεπε να αρχίσει από την εκπαίδευση των στενών του συνεργατών!

Δείτε τα ερωτήματά μας και τις απαντήσεις που λάβαμε





armyvoice.gr

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά