Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ειδικών Δυνάμεων συμμετέχει στο συλλαλητήριο





ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ειδικών Δυνάμεων μαζί με τις Λέσχες Καταδρομέων, καλεί όλα τα μέλη της και όχι μόνο, για μαζική συμμετοχή στην εκδήλωση διαμαρτυρίας για το όνομα των Σκοπίων, που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 στις 2μμ, με κεντρικό ομιλητή, τον καταδρομέα πρώην Υπουργό Εθνικής Άμυνας και Επίτιμο Αρχηγό ΓΕΣ, Στρατηγό Φράγκο Φραγκούλη
...
Η λέξη «Μακεδονία» δεν είναι δυνατό να αποτελεί όνομα γειτονικού κράτους, γιατί αυτό δείχνει ύποπτες προθέσεις για την Ελλάδα, της οποίας η Μακεδονία αποτελεί μια ευρεία περιφέρειά της.
Οι Έλληνες στη Μακεδονία μας έχουμε πληρώσει πολύ ακριβά την ελευθερία, για να την πουλήσουμε τόσο φτηνά σε κάποιο γείτονά μας.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ειδικών Δυνάμεων και οι Λέσχες της θα αγωνιστούν με όλες τους τις δυνάμεις για την υπεράσπιση του ιερού ονόματος της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
Ο αγώνας μας συνεχίζεται μέχρι οι Σκοπιανοί γείτονές να πάψουν να καπηλεύονται την ιστορία μας!!!
Θα συμμετέχουμε πάντα ενεργά όπου και όταν η πατρίδα, μας χρειαστεί.
Προσυγκέντρωση στις 13,30 για την Ομοσπονδία και τις Λέσχες της, στο άγαλμα του Φιλίππου που βρίσκεται στη γωνία του άλσος Ξαρχάκου απέναντι από το Λευκό Πύργο.
Όλοι στη Θεσσαλονίκη για να βροντοφωνάξουμε στους συμμάχους, εταίρους και Σκοπιανούς γείτονές μας ότι:
«Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ».
Το ΔΣ της ΠΟΕΔ


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά