Αναγνώστης: Ανεκπαίδευτοι ΕΜΘ - ΕΠΟΠ στην Ευελπίδων. ΕΠΟΠ που δεν κάνουν υπηρεσίες

Μας έστειλαν αυτό στο εμαιλ μας... Προς την κρίση των αναγνωστων μας:





Τι συμβαίνει πραγματικά μέσα στη Σχολή Ευελπίδων? Πρέπει να ανησυχούμε?
 
Φαίνεται ότι τα προβλήματα στη Σχολή Ευελπίδων καλά κρατούν. Συνεχώς πληθαίνουν οι φωνές όπου παρουσιάζουν μία Σχολή Ευελπίδων που δεν συμβαδίζει με το κύρος, την αξιοπρέπεια και την ιστορία της. Ποικίλες και διάφορες φωνές παρουσιάζουν μία άλλη Σχολή που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτό το οποίο παρουσιάζεται.
 
Στη σχολή Ευελπίδων δεν υπηρετούν μόνο Ευέλπιδες. Υπηρετεί και Στρατιωτικό Προσωπικό το οποίο σε ορισμένες περιπτώσεις έχει απαξιωθεί πλήρως. Ενδεικτικά θα αναφέρουμε ορισμένα χαρακτηριστικά παραδείγματα (μαζί με άλλα) και ελπίζουμε πραγματικά να είναι ανακρίβειες…ειδάλλως…
·        ΕΠΟΠ πολλαπλών ταχυτήτων!  Υπάρχουν διάφοροι ΕΠΟΠ και λοιποί υπαξιωματικοί οι οποίοι εκτελούν κανονικά τις υπηρεσίες τους και διάφοροι ΕΠΟΠ που δεν εκτελούν κανενός είδους υπηρεσία! Μπορεί να μας πεί κάποιος γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό?
·        Εντελώς ακατάλληλο και μη εκπαιδευμένο στρατιωτικό προσωπικό (ΕΠΟΠ-ΕΜΘ και λοιποί) που απασχολούνται σε διάφορες θέσεις μη προβλεπόμενες για τις ειδικότητές τους, παραβιάζοντας κάθε υφιστάμενο Π.Ο.Υ. Το προσωπικό αυτό θα έπρεπε να αντικατασταθεί από πολιτικό προσωπικό που είναι καταλλήλως εκπαιδευμένο.
·        Πολιτικό προσωπικό που απασχολείται σε άλλες θέσεις (γραφεία και λοιπά) ενώ οι ειδικότητές τους προβλέπεται σε συγκεκριμένες θέσεις και δραστηριότητες.
·        Βοηθοί Επόπτη Στρατοπέδου παρουσιάζονται άλλοτε στέλεχος και άλλοτε στρατιώτες!
·        Πλήθος άλλων περιστατικών …..
 
Αυτά για αρχή…. και ευελπιστούμε βεβαίως σε κάποιες απαντήσεις.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

5 σχόλια:

  1. Αγαπητε κυριε ανονυμε, το οτι ειναι ανεκπαιδευτοι οι ΕΜΘ και ΕΠΟΠ μαλλον φταινε καποιοι οι οποιοι αποφοιτησαν απο την ΣΣΕ και δεν εκπαιδευσαν σωστα τους προαναφερθεντες...Το κομπλεξ που υπαρχει στο μυαλο σας προφανος και προερχετε απο καποιο βαθμο ανωτερου που εβρισκετε στην ΣΣΕ και δεν μπορει να δεχτει οτι υπαρχουν γυρω του συναδελφοι που δεν εδωσαν πανελλαδικες και μπηκαν στον στρατο με εναν τενεκε λαδι ή καποιου πολιτικου προσωπικου συνδικαληστη που βλεπει οτι δεν υπαρχουν πολλες κενες θεσεις για να βολεψει τον κηφινα υιο του μεσω του προεδρου του συνδικατου μιας και δεν βγαινουν πλεον προκυρηξεις για εποπ και δεν μπορει το παιδι να βρει δουλεια.... ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΨΩΦΙΣΕΙ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ Η ΚΑΤΣΙΚΑ..... ΜΠΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη........
    Ο τεμπέλης πάντοτε μένει τεμπέλης.
    Ο προβληματικός όπου και να τοποθετείτε πάντα είναι και πάντα θα δημιουργεί πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΜΠΕΛΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ανωνυμία κρύβει δειλία και χυδαιότητα ....
    τα τελευταία έτη έχουν συμβεί πολλές αλλαγές στον ευρύτερο δημόσιο τομέα με απολύσεις μετακινήσεις συνταξιοδοτήσεις κλπ .. ως αποτέλεσμα κάποια πόστα τμήματα στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων τα οποία λειτουργούσαν με πολιτικό προσωπικό κατά πλειοψηφία (πλυντήρια, ραφεία ,σιδερωτήρια κλπ ) αντικαταστάθηκαν με ένστολο στρατιωτικό προσωπικό το οποίο κάνει πολύ καλά την δουλεία του με προσπάθεια φιλότιμο αξιοπρέπεια κλπ,σκοπός όλων μας οι οποίοι βρισκόμεθα στην ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΧΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΟΥΣΑ ΙΣΤΟΡΙΑ κύριε ανώνυμε είναι να εξυπηρετούμε και να ενισχύουμε τους Ευέλπιδες ,αυτά τα νεαρά παιδιά.... Ευέλπις σημαίνει ... η καλή ελπίδα( καλές ελπίδες του Έθνους),ίσως η υπηρεσία αξιοποιήσει με αυτόν τον τρόπο χειρισμό το προσωπικότης ώστε να αποδίδει προς το κοινό όφελος αυτής σε ειδικότητες καθήκοντα όπως συντηρητές κτιρίων ηλεκτρολόγους υδραυλικούς ελαιοχρωματιστές ράφτες γαζωτές χειριστές πρέσας σιδερώματος πλυντηρίων κλπ .
    οποίος δεν έχει διάθεση να εργασθεί πάντα προφασίζεται αμέτρητες αβάσιμες δικαιολογίες και όπως λέει και ο σοφός λαός..Όποιος δε θέλει να ζυμώσει δέκα μέρες κοσκινίζει.

    Εξήγηση: η παροιμία λέγεται γι’ αυτούς που καθυστερούν να κάνουν τη δουλειά που έχουν βρίσκοντας διάφορες άλλες προφάσεις ή κάνοντας πως είναι μόνιμα απασχολημένοι με άλλες δουλειές.
    σεβασμό στους συναδέλφους που εργάζονται σεβασμό στην Διοίκηση της Σχολής και τον Δντη προσωπικού ο οποίος κάνει το παν να λειτουργούν όλα όπως πρέπει, σεβασμός σε αυτά τα νεαρά παιδιά τους σπουδαστές της Στρατιωτικής Ακαδημίας,όποιος δεν επιθυμεί να εργασθεί και να προσφέρει για το καλό των Ευέλπιδων μπορεί να φύγει.ο ράθυμος μένει ράθυμος.
    Καλές γιορτές εύχομαι Δημιουργικός ο νέος χρόνος . σε όλους μα ιδιαίτερα σε αυτούς τους μικρούς αφανείς ήρωες συναδέλφους ....που προσφέρουν και εργάζονται με σεβασμό δίχως προβολές και επιδείξεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά