Θύελλα αντιδράσεων για την παρουσίαση οπλικών συστημάτων σε παιδιά από την 96 ΑΔΤΕ




Θύελλα αντιδράσεων και αρνητικών σχολίων η παρουσίαση οπλικών συστημάτων σε παιδιά από την 96 ΑΔΤΕ

----





Σύμφωνα με την http://www.era-aegean.gr/ με το δικό της τρόπο η 96 ΑΔΤΕ ερμηνεύει την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού.
Ετσι στο πλαίσιο εορτασμού της «Παγκόσμιας Ημέρας του Παιδιού» (ήταν την 11η Δεκεμβρίου) θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στις 9.00 το πρωί επίδειξη οπλικών συστημάτων στο Στρατόπεδο «ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ».
Μάλιστα η 96 ΑΔΤΕ απευθύνεται σε μαθητές τόσο της Α΄ Βάθμιας όσο και Β’ βαθμιας Εκπαίδευσης Χίου.
Πάντως σε επικοινωνία που είχαμε με τις δύο διευθύνσεις μέχρι σήμερα δεν έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από κάποιο σχολείο για μετακίνηση στο στρατόπεδο «Αναστασίου» που βρίσκεται λίγο έξω από την πόλη της Χίου.

Στο σχετικό δελτίο τύπου σημειώνεται ότι «πρόθεση της 96 ΑΔΤΕ είναι η διαρκής αναζωογόνηση και διατήρηση αρραγούς του πλέγματος των ομαλών, αμφίδρομων και αποδοτικών σχέσεων με τον Χιακό πληθυσμό.
Η 96 ΑΔΤΕ, ως αναπόσπαστο τμήμα της τοπικής κοινωνίας, αναλαμβάνει δράσεις που αποτυπώνουν την πολυεπίπεδη προσφορά της στην τοπική κοινωνία, με σκοπό τη διατήρηση της ήδη θεμελιωμένης αγάπης και εμπιστοσύνης που τρέφει η τοπική κοινωνία προς την 96 ΑΔΤΕ και κατ΄ επέκταση προς τον ΣΞ και τις ΕΔ της χώρας».
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά