Π. Καμμένος: Αποχαρακτηρίζω τα απόρρητα έγγραφα




 Την απόφασή του να δώσει στα μέλη της επιτροπής Εξοπλισμών τα απόρρητα έγγραφα που σχετίζονται με την υπόθεση πώλησης αμυντικού υλικού στη Σαουδική Αραβία γνωστοποίησε ο υπουργος Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.
 Ακόμη, σημείωσε ότι αποχαρακτηρίζει «όσα δει και ζητήσει ο εισαγγελέας».
 Σε σχετικό του tweet Ο κ. Καμμένος έγραψε: «Για να σταματήσει κάθε σπέκουλα σε σχέση με τα απόρρητα έγγραφα του ΥΕΘΑ για την υπόθεση της Σαουδικής Αραβίαςκαι η πώλησήτους σε εφημερίδες από τον πλασιέ, δίνω πρόσβαση να τα δουν τα μέλη της επιτροπής εξοπλισμών και αποχαρακτηρίζω όσα δει και ζητήσει ο εισαγγελέας».
 Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος κατέθεσε στη Βουλή απόρρητα έγγραφα που αφορούν τη συγκεκριμένη υπόθεση.
 Ακολούθησε  το«κλείδωμα» των εν λόγωεγγράφωνγια 30 χρόνια  και η  απειλή του υπουργείου Εξωτερικών  για κάθειρξη, εναντίον όποιου επιτρέψει σε βουλευτές να τα δουν.

msn
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά