Πολεμικό Μουσείο και παγκόσμια πρεμιέρα του ντοκυμαντέρ «ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ-ΚΕΟΧ



Πολεμικό Μουσείο και παγκόσμια πρεμιέρα του ντοκυμαντέρ «ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ-ΚΕΟΧ, της πολυβραβευμένης δημοσιογράφου και παραγωγού Αθηνάς Κρικέλη της Ellopia Media Group, με τη συμμετοχή και του διευθύνοντος το γραφείο μας UNICS και Δικηγόρου κ. Κυριάκου Κόκκινου, ως Αντιπροέδρου του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων και Προέδρου της Κίνησης Οργανικότητας ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ.
    
Στιγμές με την παραγωγό, το Διευθυντή Ειδικών Δυνάμεων υποστράτηγο κ. Ευθύμιο Μπούμα, που γνώρισα 30 χρόνια πριν ως υπολοχαγό της 2ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών στον Ασπρόπυργο, μέλη του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων και φίλους Αλεξιπτωτιστές. Σπουδαία εργασία με έντονο άρωμα Ελλάδας. Εύγε στην παραγωγό , αλλά και στο ΓΕΣ και τη Διεύθυνση Ειδικών Δυνάμεων για την προσαρμογή στην εποχή του marketing, που χρειάζεται και στα στρατιωτικά και εθνικά μας θέματα.

http://kokkinoslawfirm.com/

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά