Δυστυχώς κάποιοι συνεχίζουν να προκαλούν και να διχάζουν



     Δυστυχώς κάποιοι συνεχίζουν να προκαλούν και να διχάζουν.

                        Η Π.Ο.Ε.Σ., το σωματείο που αδυνατεί να εξηγήσει, ακόμη και ενώπιον των Δικαστηρίων, τι έχουν απογίνει οι 50.000€ τα οποία όφειλε να επιστρέψει στις Ενώσεις και τους στρατιωτικούς που στήριξαν τις δικαστικές διεκδικήσεις ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας, το σωματείο που από το ποσό αυτό συμπεριέλαβε στον προϋπολογισμό του 30.000€ και στον απολογισμό του 2016 0€, τώρα απειλεί τα μέλη της Ομοσπονδίας μας με αγωγές για δήθεν οικονομικές του αξιώσεις! 

                        Ζητά από την “Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας” , μέλος της Ομοσπονδίας μας, να της καταβάλει το ποσό των 1.380,00€ ως ... συνδρομή (!) και “προειδοποιεί” για νομικές και δικαστικές ενέργειες. 

                        Είναι πασιφανές ότι η Ένωση Λάρισας δεν οφείλει ούτε ένα ευρώ. Οι αξιώσεις της ΠΟΕΣ δεν έχουν οποιοδήποτε νομικό έρεισμα, αφού: α) η Ένωση Λάρισας έχει προ πολλού αποχωρήσει από την ΠΟΕΣ και αποτελεί μέλος της Ομοσπονδίας μας, β) η δήθεν “συνδρομή” που επικαλείται η ΠΟΕΣ ήταν μια έκτακτη εισφορά των μελών της Ένωσης αποκλειστικά για τις έκτακτες ανάγκες της και γ) οι διατάξεις που η ΠΟΕΣ επικαλείται είναι οι διατάξεις του Ν.4407/2016, που η ίδια έχει κατ' επανάληψη παραβιάσει, πριν καν τεθούν σε εφαρμογή.

                        Το παράνομο αυτό αίτημα της ΠΟΕΣ είναι αποκαλυπτικό των πρακτικών,  της νοοτροπίας και των προθέσεών της. 

                        Να ξέρουν όμως, ότι σε αυτήν τους την ενέργεια και σε οποιοδήποτε παρόμοια, θα μας βρουν απέναντί τους. 

                        Η Ομοσπονδία μας στέκεται δίπλα στα πρωτοβάθμια μέλη της και είναι έτοιμη να υπερασπιστεί τα δικαιώματά τους, απέναντι σε κάθε αυθαίρετη και εκβιαστική απαίτηση από όπου και αν αυτή προέρχεται. 

                       Aἰδώς Ἀργεῖοι κύριοι της ΠΟΕΣ.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

              Ο                                                                                              Ο
      ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                  ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ                                                            ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
      Επγός (ΥΔΚ)                                                                             Λγος (ΠΖ)

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά