Θρίλερ με τα απόρρητα έγγραφα Λοβέρδου για Καμμένο



© Παρέχεται από: capital.gr

Της Μαρίας Νταλιάνη
 
Ένα θρίλερ εκτυλίσσεται με τα απόρρητα έγραφα για την υπόθεση πώλησης όπλων προς τη Σαουδική Αραβία που κατέθεσε, αργά χθες το βράδυ στην Ολομέλεια της Βουλής, ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ, Ανδρέας Λοβέρδος.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα  τρία διαβαθμισμένα έγγραφα φυλάσσονται σε χρηματοκιβώτιο της Βουλής, ενώ ερωτηματικά ενσκήπτουν ως προς το ποιος έχει λάβει γνώση του περιεχομένου τους μέχρι τώρα, εάν έχει λάβει γνώση το γραφείο του Προέδρου της Βουλής ή κάποιος τρίτος. 
 
Υπενθυμίζεται ότι αργά το βράδυ και πριν λήξει τις εργασίες της η Ολομέλεια, ο κ. Λοβέρδος κατέθεσε δύο έγγραφα αδιαβάθμητα και άλλα τρία διαβαθμισμένα, για την υπόθεση που εμπλέκει τον ΥΠΕΘΑ, Πάνο Καμμένο, και την πώληση όπλων με μεσάζοντα στη Σαουδική Αραβία.
 
Όπως είπε, τα καταθέτει στη Βουλή, προτείνοντας να τα μεταχειριστεί με τη διαδικασία που είχε γίνει παλαιότερα με λίστα μεγαλοφοροφυγάδων που είχε καταθέσει ο Ευ. Βενιζέλος στη Βουλή. Δηλαδή, να βρίσκονται σε μια ειδική αίθουσα του Κοινοβουλίου και οι βουλευτές να μπορούν να λάβουν γνώση του περιεχομένου τους χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να τα φωτογραφίσουν ή να τα πάρουν μαζί τους.
 
Τα έγγραφα παρέλαβε ο προεδρεύων Ν. Κακλαμάνης και τα έδωσε σε κλειστό φάκελο στην υπηρεσία κοινοβουλευτικού ελέγχου. Από εκείνη τη στιγμή και μετά αγνοείται η τύχη τους.
 
Το μυστήριο για το πού ακριβώς βρίσκονται τα έγγραφα και εάν βρίσκονται ακόμη στη Βουλή, μεγαλώνει, μετά την αναβολή της προγραμματισμένης για αύριο συζήτησης της επερώτησης της ΝΔ προς τον κ. Καμμένο - όπου υπήρχε η εκτίμηση ότι θα φωτιστούν πολλές πλευρές της υπόθεσης αυτής.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά