Στρατιωτικό ελικόπτερο έγινε εξοχικό!

Πέρασε από δύο πολέμους για να καταλήξει σε κάμπινγκ στην Αγγλία.

Το ελικόπτερο του Βρετανικού Στρατού της δεκαετίας του 1980, το Westland Lynx XZ676, έχει μετατραπεί σε ενοικιαζόμενο εξοχικό για τέσσερα άτομα, στο κάμπινγκ «Ream Hills Caravan Park» στο Πρέστον, στην κεντρική Αγγλία.
Το συγκεκριμένο ελικόπτερο είναι πολλαπλών χρήσεων και πήρε μέρος στους πολέμους του Κόλπου και του Κοσσυφοπεδίου.

Ίδιου τύπου ελικόπτερα χρησιμοποιήθηκαν επίσης από την αεροπορία της Νορβηγίας, καθώς και από το ναυτικό της Πορτογαλίας, της Βραζιλίας και της Ολλανδίας.
Η μετατροπή του, πάντως, είναι εντυπωσιακή καθώς διαθέτει άνεση χώρου για ύπνο και διαμονή. Έχει κατασκευαστεί ένα διπλό κρεβάτι στην ουρά και καναπέδες που γίνονται κρεβάτια, για άλλα δύο άτομα.

Το εσωτερικό του περιλαμβάνει καθιστικό, κουζίνα, μίνι ψυγείο και φούρνο μικροκυμάτων, θερμοσίφωνας, τηλεόραση και φωτισμό LED.
Όμως, διαθέτει εξωτερικό μπάνιο και τουαλέτα.Το ελικόπτερο έχει, επίσης, τη δική του βεράντα δίπλα στη λίμνη του κάμπινγκ. Μια διανυκτέρευση κοστίζει από 150 ευρώ.

Πηγή: The Sun

https://snoopit24.com//

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά