Διεξαγωγή Αγώνα Δρόμου 10km στο Ναυτικό Οχυρό Σκαραμαγκά



Το Πολεμικό Ναυτικό στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τον προστάτη του Άγιο Νικόλαο, διοργανώνει αγώνα δρόμου 10.000 μέτρων στην περιοχή του Ναυτικού Οχυρού Σκαραμαγκά.  
Η εν λόγω δραστηριότητα, έχει αγωνιστικό χαρακτήρα και έχει ως σκοπό την συμβολή στην ανάπτυξη πνεύματος ευγενούς άμιλλας μεταξύ των στελεχών των ΕΔ-ΣΑ και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.
Η διαδρομή του αγώνα θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή Σκαραμαγκά – Ναυτικό Πέραμα, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού την Κεντρική Πύλη του Ναυτικού Οχυρού Σκαραμαγκά.
Η εκκίνηση του αγώνα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 11:00.
Οι αγωνιζόμενοι θα πρέπει να παρευρίσκονται στην εκκίνηση τουλάχιστον μία ώρα και τριάντα λεπτά νωρίτερα (09:30) για την παραλαβή των αριθμών (ΒΙΒ Numbers).
Στον αγώνα δύναται να συμμετάσχει δωρεάν όλο το Μόνιμο Στρατιωτικό/Πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και ΣΑ (Μόνιμοι Αξιωματικοί – Ανθυπασπιστές – Υπαξιωματικοί – ΕΜΘ - ΕΠΟΠ και Μαθητές Παραγωγικών Σχολών), καθώς και οποιοσδήποτε πολίτης.
Λήξη προθεσμίας υποβολής δηλώσεων η Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017.
Ληφθεί υπόψη ότι η συμμετοχή είναι εθελοντική και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί εκτέλεση υπηρεσίας. Οι αθλητές θα πρέπει να είναι υγειονομικά κατάλληλοι για συμμετοχή στον αγώνα (για τα στελέχη ΕΔ-ΣΑ απαιτείται η κατοχή με ιδία ευθύνη Π.Υ.Ε. εν ισχύ ή ιατρική βεβαίωση, όπου θα πιστοποιείται η υγειονομική του καταλληλότητα για συμμετοχή σε αγώνες δρόμου αντοχής).
Για την υποβολή δήλωσης συμμετοχής συμπληρώστε την φόρμα πατώντας εδώ.
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο: 210-5531175 - 6
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά