Το NRDC-GR γιόρτασε την Ισπανική Εθνική Ημέρα

Στις 13 Οκτωβρίου 2017, το ΝΑΤΟ Ταχείας Ανάπτυξης Σώματος - Ελλάδα (NRDC-GR) γιόρτασε την Ισπανική Εθνική Ημέρα με μια τελετή ανύψωση της σημαίας που πραγματοποιήθηκε μπροστά από το κεντρικό κτίριο του Αρχηγείου στο Πεδίον του Άρεως Camp στην Θεσσαλονίκη. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αναπληρωτής Διοικητής NRDC-G Υποστράτηγος Ντίμιταρ Krumov Ilieva, το σύνολο του προσωπικού HQ, καθώς και τα μέλη της οικογένειας και τους προσκεκλημένους ισπανική ζουν στη Θεσσαλονίκη.
Ταξίαρχος Fernando BARRON Clavette, η Εθνική Εκπρόσωπος Ανώτερος της Ισπανίας (SNR), απηύθυνε το HQ για το νόημα της ημέρας. Κατά τη διάρκεια συναισθήματα ομιλία του, τόνισε ότι, «Η σημερινή γιορτή δεν είναι μόνο μια άσκηση νοσταλγίας για τις δόξες του παρελθόντος Αυτοκρατορίας, αλλά και ένα αφιέρωμα για τη μεγάλη ιστορία ότι η Ισπανία έχει πίσω από τον εαυτό της από την εποχή που οι Ιβηρική βασίλεια αποφάσισε να περπατήσει μαζί ως έθνος . Νιώθουμε μια νόμιμη υπερηφάνεια γι 'αυτό. "
Furthermor στο πρόσθεσε «Εθνική Ημέρα μας συμβολίζει τα ιστορικά ephemerides στην Ισπανία, στην οποία την ίδια στιγμή της σύναψης μιας διαδικασίας κατασκευής του κράτους, με την ενσωμάτωση των Βασιλείων της Ισπανίας με την ίδια μοναρχία, ξεκινά μια περίοδος γλωσσικής και πολιτιστικής προβολή πέραν των συνόρων των Ευρωπαίων. Αυτό αντιπροσωπεύει αυτή η παλιά σημαία. Σημαία που περήφανα κυμάτιζαν στις πέντε ηπείρους, λαμβάνοντας μέσα φορές της τις φιλοδοξίες, το χαρακτήρα, καθώς και τη θυσία εκατομμυρίων απλών Ισπανών οι οποίοι έχτισαν ό, τι είναι σήμερα, με μόχθο και το αίμα τους. "
Κλείνοντας τα συναισθήματα ομιλία του ο Εθνικός Εκπρόσωπος ισπανική εξέφρασε τα συναισθήματά της δέσμευσης για τους στόχους κατά τη διάρκεια και τους στόχους της NRDC & D HQ, το αίσθημα της ευγνωμοσύνης «Filoxenia», ότι το ελληνικό Έθνος διανέμει απλόχερα για τους Ισπανούς στρατιώτες στο NRDC & D HQ και την υπερηφάνεια του για το σερβίρισμα σε αυτή την ωραία κοινότητα αδερφών. Ο αναπληρωτής διοικητής του NRDC-GR είναι μέλος του NRDC-GR.
Μετά την τελετή πραγματοποιήθηκε μικρή δεξίωση στο κεντρικό κτίριο όπου προσφέρθηκαν παραδοσιακές σπιτικές γεύσεις. Παραδόξως, παραδοσιακά ισπανικά ντυμένος χορεύτριες προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για τους συμμετέχοντες να απολαύσουν «Flamenco» του χορού και της μουσικής (Fly, Rumba και Sevillanas), προσφορά από το «Dance Soul» το χορό του σχολείου της Καλαμαριάς.



Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά