ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΦΕΔΡΩΝ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Στις 20/10/2017 πραγματοποιήθηκε Ημερίδα Εφέδρων στην Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου παρουσία του Διευθυντή Μηχανικού ΥΠΓΟΥ κ.Λάλου Νικόλαου , του Διοικητή της ΣΜΧ ΤΞΧΟΥ κ. Αρσένου Ηλία , λοιπόν στελεχών και Έφεδρων Αξκών που πήραν μέρος σε μετεκπαίδευση στα πλαίσια της χρονιάς Εφέδρων - Εθνοφυλάκων.
Μετά από πρόσκληση της Στρατιωτικής Ηγεσίας ο Σύλλογος Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.) έδωσε το παρών εκπροσωπόμενος από τον Πρόεδρο του Εφ Λγό (ΕΔ) Καρυώτη Γεώργιο ο οποίος στο βήμα που του δόθηκε ανέπτυξε τα παρακάτω θέματα :
Σκοπός και δράσεις του Συλλόγου
Εθελοντισμός
Εκπαίδευση - ασκήσεις
Αναβάθμιση της Εφεδρείας και ο ρόλος της
Στο τέλος ο Σύλλογος μας τίμησε τον Διευθυντή ΜΧ και τον Διοικητή της ΣΜΧ με τιμητική πλακέτα.




Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά