Κέντρισε το ενδιαφέρον η ημερίδα της 80 ΑΔΤΕ


Κέντρισε το ενδιαφέρον η ημερίδα της 80 ΑΔΤΕ. ΦΩΤΟ

Κέντρισε το ενδιαφέρον η ημερίδα της 80 ΑΔΤΕ
Στο πλαίσιο ανακήρυξης από το ΓΕΣ του έτους 2017 ως «Έτος Εφεδρείας και Εθνοφυλακής» το πρωί του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «ΠΑΝΑΚΕΙΑ», του ξεν. «KIPRIOTIS VILLAGE», ημερίδα, με θέμα «Εθνοφυλακή 80 ΑΔΤΕ: Ο πολλαπλασιαστής ισχύος και ο ισχυρός μοχλός αποτροπής», με συμμετοχή ακαδημαϊκών και στρατιωτικών ομιλητών.
Αρχικά χαιρετισμό απηύθυνε ο Διοικητής ΑΣΔΕΝ, Αντιστράτηγος Μανωλάκος Νικόλαος , ενώ στη  συνέχεια σύντομη ομιλία αλλά και χαιρετισμό απηύθυνε ο Διοικητής της 80 ΑΔΤΕ, Ταξίαρχος Χούπης Δημήτριος, ο οποίος δήλωσε εξαιρετικά συγκινημένος γιατί η μερίδα αυτή έχει ένα ιδιαίτερα συμβολικό μήνυμα. Η εφεδρεία και η εθνοφυλακή είναι έννοιες οι οποίες καθημερινά αποδεικνύονται από τους αφανείς ήρωες. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Χούπης '' με το ρητό της 80 ΑΔΤΕ "ΓΑΙΑΝ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΟΥ ΔΙΔΟΜΕΝ" θέλω να θέσω ως παρακαταθήκη σε όλους μας ότι η ημερίδα αυτή θα είναι η απαρχή ενός νέου ξεκινήματος με στόχο όλοι μας να έχουμε μια ισχυρή αποτρεπτική δύναμη στην περιοχή ευθύνης προκειμένου να εξασφαλίσουμε την ειρήνη..''
Ομιλητές της ημερίδας ήταν:
  • Η κ. Κατούντα Σύλβια Σωτηρία (Λέκτορας στη ΣΣΕ- Επιστημονικός Συνεργάτης στο Μεταπτυχιακό Τμήμα Σπουδών Ηθικής Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Πελοππονήσου )
  • Ο κ. Χατζηβασιλείου Βασίλειος (Ιστορικός - Δικηγόρος)
  • Ο κ. Μαλκίδης Θεοφάνης (Διδάκτωρ Κοινωνικών Επιστημών Παντείου Πανεπιστημίου)
  • Ο κ. Καραμπελιάς Γεράσιμος (Καθηγητής Κοινωνιολογίας Παντείου Πανεπιστημίου)
  • Ο κ. Δασκαλάκης Ιπποκράτης (Υποστράτηγος ε.α.) και
  • Ο κ. Γκίνης Κωνσταντίνος (Επίτιμος Α/ΓΕΣ)
Την εισαγωγική ομιλία αλλά και την ανακεφαλαίωση της ημερίδας και τα συμπεράσματα, πραγματοποίησε ο κ. Μπελεγράτης Σπυρίδων (Ανιτστράτηγος ε.α.)


DSCN3214
* Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 80 ΑΔΤΕ ΧΟΥΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ



περισσοτερες φωτο και πηγή εδώ

https://www.kosnews24.gr/koinwnika/item/238077-i-imerida-ethnofylaki-80-adte

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά