Πολυεθνική Άσκηση “ΝΕΜΕΣΙΣ – 2017”

Πολυεθνική Άσκηση “ΝΕΜΕΣΙΣ – 2017”

Την Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017, οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις συμμετείχαν, με προσωπικό και μέσα, στην πολυεθνική άσκηση “ΝΕΜΕΣΙΣ-2017”, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο, υπό την διεύθυνση του Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λάρνακας.
Στην άσκηση, η οποία αποσκοπούσε στην ανάπτυξη της συνεργασίας και του συντονισμού σε διεθνές επίπεδο για την αντιμετώπιση εκτάκτων καταστάσεων ασφαλείας, έλαβαν μέρος αεροναυτικές δυνάμεις από την Κύπρο, τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και το Ισραήλ, καθώς και ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός για την Ασφάλεια στη Θάλασσα.
Ειδικότερα, οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις συμμετείχαν με μία Φρεγάτα και το οργανικό της ελικόπτερο, ένα Ταχύ Περιπολικό Κατευθυνομένων Βλημάτων, ένα α/φ C-130, καθώς και προσωπικό από το ΠΝ και την ΠΑ.
Το σενάριο της άσκησης περιελάμβανε συνεκπαιδεύσεις σε αντικείμενα:
  • Έρευνας-διάσωσης
  • Νηοψίας
  • Αντιμετώπισης θαλάσσιας ρύπανσης
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά