Εντυπωσιάζει η παρουσία των Ειδικών Δυνάμεων στη ΔΕΘ

Ειδικές Δυνάμεις στη ΔΕΘ
Άκρως εντυπωσιακό είναι το Περίπτερο των Ενόπλων Δυνάμεων στη φετινή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Ο επισκέπτης της ΔΕΘ μπορεί να δει απο κοντά Οπλικά Συστήματα, το Τάγμα Εξουδετέρωσης Ναρκών Ξηράς, αλλά και να δοκιμάσει τις τεχνικές αναρρίχησης των Ειδικών Δυνάμεων με τους Καταδρομείς να έχουν τον πρώτο λόγο!
Η συμμετοχή των Ενόπλων Δυνάμεων στην 82η ΔΕΘ εντάσσεται στο πλαίσιο της εξωστρεφούς δράσεώς τους και της διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας με τους πολίτες. Αποσκοπεί δε στην ανάδειξη του πολυσχιδούς έργου τους, τόσο στο επίπεδο της επιχειρησιακής τους αποστολής, όσο και στο επίπεδο της κοινωνικής τους προσφοράς, με προβολή της ιστορίας, των δυνατοτήτων και των προοπτικών τους.


Το περίπτερο των Ενόπλων Δυνάμεων αποτελείται από εκθέματα των τριών Κλάδων, καθώς και του Πολεμικού Μουσείου/Παράρτημα Θεσσαλονίκης και περιλαμβάνει τις ακόλουθες τέσσερις θεματικές ενότητες:
Παρελθόν-Παρόν-Μέλλον”, με αναφορά στη συνολική ιστορική διαδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων μέχρι σήμερα.
Διάδραση με το Κοινό”, με δράσεις, στις οποίες θα είναι δυνατή η συμμετοχή του κοινού π.χ. τεχνική αναρρίχηση και εκμάθηση κόμβων. Επίσης παρουσιάζονται δράσεις Ειδικών Δυνάμεων και του Τάγματος Εξουδετέρωσης Ναρκών Ξηράς.
Διοικητική Μέριμνα σε δράση”, όπου επιδεικνύεται η λειτουργία αναγκαίων υπηρεσιών υγειονομικής υποστήριξης και τροφοδοσίας, σε συνθήκες εκστρατείας.
Ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις”, όπου εκτίθεται αντιπροσωπευτικό δείγμα των διατιθέμενων οπλικών συστημάτων.
thesslife
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά