ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ «ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ»: Οι Στρατηγοί που δέχονται προτάσεις



ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ «ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ»: Οι Στρατηγοί που δέχονται προτάσεις
Η δημιουργία “στρατιωτικού κόμματος” είχε συζητηθεί σχεδόν αμέσως μόλις προέκυψε η κρίση στη χώρα.
Το εγχείρημα του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας δεν είχε την επιτυχία που υπολόγιζαν οι εμπνευστές του. Παρόλα αυτά φαίνεται ότι σε κάποιους κύκλους η εκ των πραγμάτων ανεπιτυχής συνταγή εξακολουθεί να ΄ναι ελκυστική.
Οπως σημειώνεται στο militaire.gr, τα σενάρια εξυφαίνονται και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους χωρίς να ΄χουν ερωτηθεί τοποθετούνται δυο γνωστοί στρατηγοί: ο “συνήθης ύποπτος” Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος, το όνομα του οποίου έχει “παίξει” σχεδόν σ΄ όλα τα κομματικά επιτελεία και ο πιο “φρέσκος” σε τέτοια σενάρια Χρίστος Μανωλάς. Ουδείς από τους δύο έχει δείξει ενδιαφέρον. Μπορεί να είναι και οι δύο πολιτικοποιημένοι, αλλά εμπλοκή με κόμμα παλαιό ή νέο δεν υπάρχει στον ορίζοντα.
Ο πρώην ΥΕΘΑ και Επίτιμος Α/ΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος δέχτηκε στο παρελθόν και δέχεται ακόμη προτάσεις, αλλά καμία δεν μπορεί να καλύψει τις προϋποθέσεις που επιδιώκει ο Στρατηγός. Ο Μανωλάς από την άλλη αυτή τη περίοδο δεν πρόκειται να εγκαταλείψει για κανένα λόγο την επαγγελματική του δραστηριότητα.
Οι Στρατηγοί Μανωλάς (αριστερά) και Φράγκος
manolas_fragos-696x541
stifaka
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά