Η ΠΟΜΕΝΣ εγκαινίασε συνεργασία με τον καθηγητή Γιώργο Ρωμανιά

ΠΟΜΕΝΣ - Ρωμανιάς

 


Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ), μετά την επιτυχημένη διοργάνωση της Ημερίδας την 16η Ιουνίου 2017, είχε συνάντηση με το πρώην Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Γεώργιο Ρωμανιά με τον οποίο ο Πρόεδρος και μέλη της Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ., είχαν μία εποικοδομητική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για θέματα που απασχολούν όλους τους Συναδέλφους, κυρίως πάνω στο Ασφαλιστικό, Μισθολογικό και Συνταξιοδοτικό.
Μετά το πέρας της συζητήσεως ο κ. Ρωμανιάς εξέφρασε την στήριξή του στην Ομοσπονδία μας, όπως και η Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ την αμέριστη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του και στο πλαίσιο αυτό ξεκινάει μια στενή συνεργασία.
Οι γνώσεις και η εμπειρία του κ. καθηγητή, θα είναι συμπαραστάτες στην Ομοσπονδία στα θέματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι, ενώ θα αναληφθούν και σχετικές πρωτοβουλίες.
Στο μέλλον δε, θα υπάρξει ακόμη στενότερη επαφή πάνω σε ένα πλαίσιο ευρύτερων δράσεων και συνεργασιών.
        
Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή
             Ο                                                                                                   Ο
     ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                        ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ                                                               ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
     Επγός (ΥΔΚ)                                                                                 Λγος (ΠΖ)
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου