Τον Σεπτέμβριο στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ο Π. Καμμένος



Ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής θα κληθεί τελικά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, προκειμένου να παράσχει πληροφορίες και στοιχεία αναφορικά με τις παραδεδεγμένες από τον ίδιο επαφές του, με τον καταδικασμένο σε ισόβια κάθειρξη και έγκλειστο σε σωφρονιστικό κατάστημα, Ευθύμιο Γιαννουσάκη.

Αντικείμενο της ακρόασης του Πάνου Καμμένου θα καταστεί και κάθε συναφές ζήτημα με την υπόθεση αυτή.
Η ακρόαση του κ. Καμμένου θα γίνει τον Σεπτέμβριο, μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης στην Ολομέλεια, την Παρασκευή, 21 Ιουλίου, επί της προτάσεως που έχει καταθέσει η ΝΔ να συγκροτηθεί η εξεταστική επιτροπή.

Αίτημα να κληθεί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας είχε καταθέσει ο αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Λυκούδης και, παρά τις διαφωνίες των βουλευτών της κυβερνητικής πλειοψηφίας, με το αίτημα αυτό συμφώνησαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Με τον τρόπο αυτό συγκεντρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός των 2/5 των μελών της Επιτροπής, ώστε να ασκήσει η μειοψηφία το δικαίωμα που απορρέει από τον Κανονισμό της Βουλής και έτσι να καταστεί «υποχρεωτική» η κλήση σε ακρόαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας.
ΑΠΕ ΜΠΕ
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά