Τον Σεπτέμβριο στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ο Π. ΚαμμένοςΕνώπιον της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής θα κληθεί τελικά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, προκειμένου να παράσχει πληροφορίες και στοιχεία αναφορικά με τις παραδεδεγμένες από τον ίδιο επαφές του, με τον καταδικασμένο σε ισόβια κάθειρξη και έγκλειστο σε σωφρονιστικό κατάστημα, Ευθύμιο Γιαννουσάκη.

Αντικείμενο της ακρόασης του Πάνου Καμμένου θα καταστεί και κάθε συναφές ζήτημα με την υπόθεση αυτή.
Η ακρόαση του κ. Καμμένου θα γίνει τον Σεπτέμβριο, μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης στην Ολομέλεια, την Παρασκευή, 21 Ιουλίου, επί της προτάσεως που έχει καταθέσει η ΝΔ να συγκροτηθεί η εξεταστική επιτροπή.

Αίτημα να κληθεί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας είχε καταθέσει ο αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Λυκούδης και, παρά τις διαφωνίες των βουλευτών της κυβερνητικής πλειοψηφίας, με το αίτημα αυτό συμφώνησαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Με τον τρόπο αυτό συγκεντρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός των 2/5 των μελών της Επιτροπής, ώστε να ασκήσει η μειοψηφία το δικαίωμα που απορρέει από τον Κανονισμό της Βουλής και έτσι να καταστεί «υποχρεωτική» η κλήση σε ακρόαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας.
ΑΠΕ ΜΠΕ
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου