Εγκαινιάσθηκε "Φωτογραφικό υλικό Σχολής Ευελπίδων - Συμβολή των Κυπρίων αδελφών στους αγώνες του ελληνικού ΄Εθνους του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα¨.


Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΧIV ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ, ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ - ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ - ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ "Φωτογραφικό υλικό Σχολής Ευελπίδων - Συμβολή των Κυπρίων αδελφών στους αγώνες του ελληνικού ΄Εθνους του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα¨.

Ακολούθησε... 





μέχρι ώρα 11 μ.μ. στο πάρκο Λιτοχώρου μουσική βραδιά με την χορωδία του Λιτοχώρου και την ΄Αριστη ορχήστρα των ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ.

Επίσης στο Τραγούδι ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ και η κομψοτάτη ΥΠΙΑΤΡΟΣ.

Ο Διοικητής της Στρατιωτικής Ευελπίδων ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Χαράλαμπος Λαλούσης εκφράστηκε από βήματος με τα καλύτερα λόγια για τους κατοίκους του Λιτοχώρου και την Τοπική Αυτοδιοίκηση του Δήμου Δίου Ολύμπου. Σήμερα η Σχολή θα κάνει τη διαδριμή Καναπίτσα - Λιτόχωρο.

Το βράδυ της Δευτέρας θα ακολουθήσει κι άλλη προσφορά των ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ στο πάρκο Λιτοχώρου με πλούσια μουσική βραδιά.

Πλήρες ρεπορτάζ και φωτογραφίες σήμερα το απόγευμα .

Γιώργος Γιαννουλόπουλος
eaaspierias


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά