ΣΝΔ και ΣΜΥΝ σττη μάχη για το χρυσό!

Την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017, δόθηκε η εκκίνηση του 54ου Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Ράλλυ Αιγαίου από τον Ολυμπιονίκη Υποπλοίαρχο Σπύρο Γιαννιώτη, που επέβη του Ταχέως Περιπολικού Κατευθυνόμενων Βλημάτων Σιμιτζόπουλος.
Το Πολεμικό Ναυτικό συμμετέχει στο φετινό Ράλλυ Αιγαίου με δύο σκάφη τα οποία στελεχώνονται με πληρώματα από την Σχολή Ναυτικών Δοκίμων (ΣΝΔ) και την Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ) αντίστοιχα. 54ο Διεθνές Ιστιοπλοϊκό Ράλλυ Αιγαίου 54ο Διεθνές Ιστιοπλοϊκό Ράλλυ Αιγαίου 54ο Διεθνές Ιστιοπλοϊκό Ράλλυ Αιγαίου 54ο Διεθνές Ιστιοπλοϊκό Ράλλυ Αιγαίου 54ο Διεθνές Ιστιοπλοϊκό Ράλλυ Αιγαίουproelasi


Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου