Σεπτέμβριο & Οκτώβριο η Δικαιοσύνη αποφασίζει το μέλλον της ΠΟΕΣ

ΠΟΜΕΝΣ

 


Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο η Ελληνική Δικαιοσύνη θα αποφασίσει για το μέλλον του σωματείου ΠΟΕΣ, μετά από δυο ανακοπές που κατέθεσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ).

Η ΠΟΜΕΝΣ προς αποφυγή οποιασδήποτε παραπλανητικής πληροφόρησης, γνωρίζει στους εν ενεργεία στρατιωτικούς ότι έχει προσφύγει στην Ελληνική Δικαιοσύνη κατά του σωματείου «Π.Ο.Ε.Σ.», τόσο για το ζήτημα της σύστασής του με το νομικό καθεστώς περί ενώσεων εμπόρων, βιοτεχνών, αυτοκινητιστών και λοιπών επαγγελματιών όσο και για το ζήτημα της τροποποίησης του Καταστατικού του κατά παράβαση των διατάξεων του Ν.4407/2016.
Οι δύο ανακοπές θα εξεταστούν τον προσεχή Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.
Παράλληλα, η Ομοσπονδία μας ζήτησε, μέσω της Δικαιοσύνης, την επικράτηση κλίματος νηφαλιότητας και την αποφυγή δημόσιων αντιδικιών. Το Δικαστήριο όμως έκρινε ότι δεν συντρέχει λόγος λήψεως κάποιου ειδικότερου μέτρου και παρέπεμψε την εξέταση των όλων των νομικών και πραγματικών ζητημάτων στις δίκες των ανακοπών, απορρίπτοντας παράλληλα, την πρόσθετη παρέμβαση πρωτοβαθμίων Ενώσεων υπέρ της ΠΟΕΣ.
Η Ομοσπονδία μας αναμένει την οριστική κρίση της Ελληνικής Δικαιοσύνης, στην οποία διαχρονικά έχουμε επιδείξει εμπιστοσύνη και σεβασμό.

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή
Ο                                                                                                   Ο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                        ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ                                                               ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
Επγός (ΥΔΚ)                                                                                 Λγος (ΠΖ)
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου