Λήξη του Σχολείου Επιχειρήσεων Επιρροής σε Πολυπολιτισμικά Περιβάλλοντα 2017.

 


Το <<Σχολείο Επιχειρήσεων Επιρροής σε Πολυπολιτισμικά Περιβάλλοντα >> μόλις ολοκληρώθηκε. Το σχολείο ήταν διάρκειας 1 εβδομάδας και κατά τη διάρκειά του, οι σπουδαστές παρακολούθησαν θεωρητικά αντικείμενα, όπου αναπτύχθηκαν λεπτομερώς βασικά θέματα που αφορούν τις επιχειρήσεις επιρροής. 
  Στο σχολείο συμμετείχαν 31 εκπαιδευόμενοι από 4 διαφορετικές χώρες (Αλβανία, Γαλλία, Ισπανία και Ελλάδα), Αξιωματικοί Ενόπλων Δυνάμεων, στελέχη Σωμάτων Ασφαλείας και πολίτες, καθώς και επαγγελματίες του χώρου της ασφάλειας. 
  Άξια αναφοράς η μεγάλη η επιτυχία του σχολείου, όπως αυτή περιγράφεται μέσα από τις εκθέσεις αξιολόγησης των σπουδαστών. 
  Το ΠΚΕΕΥΕ εύχεται καλή επιτυχία σε όλους και ιδιαίτερα σε αυτούς που θα τοποθετηθούν σε θέσεις επιχειρήσεων επιρροής, όπου θα μπορέσουν να αξιοποιήσουν τις νεοαποκτηθείσες γνώσεις τους.

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου