1η Τ.Α.Ξ.Α.Σ. τιμά τον προστάτη της Αεροπορίας Στρατού

1η Τ.Α.Ξ.Α.Σ. τιμά τον προστάτη της Αεροπορίας Στρατού
Επίσημες εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Προφήτη Ηλία του Θεσβίτου, προστάτη της Αεροπορίας Στρατού, θα πραγματοποιηθούν στις 19 και 20 Ιουλίου από την  1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού, στο Α/Δ Στεφανοβικείου.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων, την Τετάρτη 19 Ιουλίου στις 19.45 θα τελεστεί μέγας πανηγυρικός εσπερινός - αρτοκλασία και στις 20.00 θα ακολουθήσει η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας.
Την Πέμπτη 20 Ιουλίου, 07.00-10.00πμ θα τελεστεί θεία λειτουργία. Στις 10.15 πέρας παράταξης τμημάτων, στις 10.20 έχει οριστεί η προσέλευση προσκεκλημένων, στις 10.25 η έναρξη επίσημης τελετής - δοξολογία. Στη συνέχεια, 10.30 – 10.40, θα αναγνωστεί η ημερήσια διαταγή του διοικητή 1ης Τ.Α.Ξ.Α.Σ. και στις 11.00πμ θα πραγματοποιηθεί αποχώρηση των επισήμων - πέρας τελετής. Στις 11.05 προγραμματίζεται στατική επίδειξη - πτήση αεροπορικών μέσων και στις 11.30 θα παρατεθεί μικρή δεξίωση στο υπόστεγο του 1ου ΤΕΕΠ.
http://www.taxydromos.gr/
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου