Φιλί της ζωής… από τον Πάνο Καμμένο – Στρατιωτικοί ιατροί σε Φολέγανδρο και Δονούσα!

Πάνος Καμμένος, Στρατιωτικοί ιατροί, Φολέγανδρος, Δονούσα

Φιλί της ζωής… από τον Πάνο Καμμένο – Στρατιωτικοί ιατροί σε Φολέγανδρο και Δονούσα!

Το τραγικό περιστατικό στην Φολέγανδρο φαίνεται ότι ευαισθητοποίησε μόνο τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να προχωρήσει σε σημαντικές ανακοινώσεις τις προσεχείς ημέρες.


Έτσι λοιπόν, η Φολέγανδρος και η Δονούσα θα αποκτήσουν  δυο στρατιωτικούς ιατρούς, οι οποίοι θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Μπορεί η ανάληψη καθηκόντων ιατρών-στρατιωτικών παράλληλα με την στρατιωτική τους θητεία,  να πρόκειται για μια προσωρινή λύση, ωστόσο θα πρέπει να αναφερθεί και να την επικροτήσουμε.
Κατ’ αυτόν τον τρόπο, δίδεται μία πρώτη λύση στο τεράστιο πρόβλημα που προκύπτει από την υγειονομική εγκατάλειψη των νησιών μας.
Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση του Υπουργού….
https://cyclades24.gr/
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά