Φιλί της ζωής… από τον Πάνο Καμμένο – Στρατιωτικοί ιατροί σε Φολέγανδρο και Δονούσα!

Πάνος Καμμένος, Στρατιωτικοί ιατροί, Φολέγανδρος, Δονούσα

Φιλί της ζωής… από τον Πάνο Καμμένο – Στρατιωτικοί ιατροί σε Φολέγανδρο και Δονούσα!

Το τραγικό περιστατικό στην Φολέγανδρο φαίνεται ότι ευαισθητοποίησε μόνο τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να προχωρήσει σε σημαντικές ανακοινώσεις τις προσεχείς ημέρες.


Έτσι λοιπόν, η Φολέγανδρος και η Δονούσα θα αποκτήσουν  δυο στρατιωτικούς ιατρούς, οι οποίοι θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Μπορεί η ανάληψη καθηκόντων ιατρών-στρατιωτικών παράλληλα με την στρατιωτική τους θητεία,  να πρόκειται για μια προσωρινή λύση, ωστόσο θα πρέπει να αναφερθεί και να την επικροτήσουμε.
Κατ’ αυτόν τον τρόπο, δίδεται μία πρώτη λύση στο τεράστιο πρόβλημα που προκύπτει από την υγειονομική εγκατάλειψη των νησιών μας.
Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση του Υπουργού….
https://cyclades24.gr/
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου