Διεξαγωγή σεμιναρίου “Στρατηγική και Πρακτική των Διαπραγματεύσεων”

   

Ολοκληρώθηκε την 12 Ιουνίου 2017 το 1ο πολυήμερο σεμινάριο με τίτλο «Στρατηγική και Πρακτική των Διαπραγματεύσεων».
Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο επιμόρφωσης στελεχών της ΓΔΑΕΕ από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών υπό την καθηγεσία του Καθηγητού κ. Α. Νικολόπουλου και αφορούσε 31 στελέχη.
Η ΓΔΑΕΕ δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την διαρκή επιμόρφωση των στελεχών της σε θέματα αρμοδιότητας της και μετά την διαπιστωθείσα ωφελιμότητα και του ενδιαφέροντος των στελεχών της προτίθεται αυτό να επαναλαμβάνεται σε ετήσια βάση.
Τις Βεβαιώσεις παρακολούθησης απένειμε ο ΑΝΥΕΘΑ κ. Δ. Βίτσας ο οποίος στη σύντομη παρέμβαση του τόνισε το ενδιαφέρον της πολιτικής ηγεσίας για άμεση υιοθέτηση αναλόγων πρωτοβουλιών.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά