Διεξαγωγή σεμιναρίου “Στρατηγική και Πρακτική των Διαπραγματεύσεων”

   

Ολοκληρώθηκε την 12 Ιουνίου 2017 το 1ο πολυήμερο σεμινάριο με τίτλο «Στρατηγική και Πρακτική των Διαπραγματεύσεων».
Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο επιμόρφωσης στελεχών της ΓΔΑΕΕ από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών υπό την καθηγεσία του Καθηγητού κ. Α. Νικολόπουλου και αφορούσε 31 στελέχη.
Η ΓΔΑΕΕ δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την διαρκή επιμόρφωση των στελεχών της σε θέματα αρμοδιότητας της και μετά την διαπιστωθείσα ωφελιμότητα και του ενδιαφέροντος των στελεχών της προτίθεται αυτό να επαναλαμβάνεται σε ετήσια βάση.
Τις Βεβαιώσεις παρακολούθησης απένειμε ο ΑΝΥΕΘΑ κ. Δ. Βίτσας ο οποίος στη σύντομη παρέμβαση του τόνισε το ενδιαφέρον της πολιτικής ηγεσίας για άμεση υιοθέτηση αναλόγων πρωτοβουλιών.
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου