Αλεξανδρούπολη: Επίδειξη αλμάτων από επίλεκτη μονάδα ειδικών δυνάμεων αλεξιπτωτιστών


Επίδειξη αλμάτων από επίλεκτη μονάδα ειδικών δυνάμεων αλεξιπτωτιστών, πραγματοποιήθηκε σήμερα στον αερολιμένα Αλεξανδρούπολης «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ», με συγκεκριμένο και ειδικά σχεδιασμένο για την περίσταση σενάριο.

Την εκδήλωση διοργάνωσε η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης – Περιφερειακή Ενότητα Έβρου σε συνεργασία με το Γενικό Επιτελείο Στρατού και τον Αερολιμένα «Δημόκριτος» και την παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό 400 μαθητές δημοτικών σχολείων της Αλεξανδρούπολης και κάτοικοι της περιοχής, παρουσία της Θεματικής Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Ελένης Δημούδη, του Διοικητή της ΧΙΙ Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού Έβρου Υποστράτηγου Δημήτριου Κούκκου του Αερολιμενάρχη Στυλιανού Ζαντανίδη, εκπροσώπων των στρατιωτικών αρχών, των σωμάτων ασφαλείας και υπηρεσιακών παραγόντων.

Οι 44 αλεξιπτωτιστές κάνοντας πτώση από ύψος 10.000 ποδιών εντυπωσίασαν τους παρευρισκόμενους επιβεβαιώνοντας την άρτια εκπαίδευση των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας.
Η κα Δημούδη δήλωσε σχετικά «Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης – Περιφερειακή Ενότητα Έβρου διοργάνωσε σε συνεργασία με το Γενικό Επιτελείο Στρατού και τον Αερολιμένα «Δημόκριτος», την επίδειξη αλμάτων αλεξιπτωτιστών. Η ενθουσιώδης συμμετοχή των μαθητών και του κόσμου, η συνεργασία πολιτικών και στρατιωτικών αρχών κατέστησαν την εκδήλωση θεσμό, που με προσμονή αναμένουν κάθε χρόνο μαθητές και πολίτες. Συγχαρητήρια στη Διοίκηση και τα στελέχη της Σχολής Αλεξιπτωτιστών για την άψογη εκτέλεση των αλμάτων. Μας έκαναν όλους υπερήφανους».

http://www.ioanninapress.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά