ΗΜΕΡΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ απο την Ιη ΜεραρχίαΠεζικού "Σμύρνη"

Η Ιη ΜεραρχίαΠεζικού "Σμύρνη" θα γιορτάσει την «Ημέρα της Οικογένειας των Στρατιωτικών», την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017, στον υπαίθριο χώρο της Θερινής ΛΑΦ Βέροιας – Αλεξάνδρειας - Νάουσας, με ταυτόχρονη διεξαγωγή διαγωνιστικών παιγνίων για μικρούς και μεγάλους (διελκιστίνδα, τσουβαλοδρομίες, κρυμμένο θησαυρό, σκοποβολή κά.).  

Η εκδήλωση θα αρχίσει την 10.55 πμ ώρα.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των μελών των οικογενειών σε θέματα μέριμνας προσωπικού και οικονομικά, για τις δραστηριότητες του Σχηματισμού, για τρέχοντα θέματα τοπικού ενδιαφέροντος, καθώς και η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των οικογενειών του υπηρετούντος προσωπικού.

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου