Αλάργα Τούρκοι από τη Σύρο

Εδώ βαράν με Πολυβόλα Έφεδροι & Εθνοφύλακες!
Με την Τουρκία να προκαλεί με δηλώσεις, αμφισβητώντας την Ελληνικότητα των νησιών μας...,
To Τάγμα Εθνοφυλακής Ερμούπολης σε συνεργασία με την Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΕΦΕΔ) Αττικής στα πλαίσια επιχειρησιακής ετοιμότητας και εκπαίδευσης τους πραγματοποίησαν, την Κυριακή 14 Μαΐου, βολές όπλων ευθυτενούς τροχιάς στο Κατεργάκι σε στόχους στη θάλασσα.
Στην άσκηση έλαβαν μέρος Εθνοφύλακες του Τάγματος Εθνοφυλακής Ερμούπολης και Έφεδροι των ενόπλων Δυνάμεων.
εύστοχες, που αποτελούν απάντηση στις προκλήσεις των γειτόνων και δείχνουν την άριστη εκπαίδευση, την επιχειρησιακή ετοιμότητα και το υψηλότατο ηθικό των Ενόπλων τμημάτων που φυλάνε Θερμοπύλες.
Ο Επιτελάρχης και Ταξίαρχος της ΑΣΔΕΝ, κ. Παπαζαχαρίου Γεώργιος,βρέθηκε στην Σύρο και παρακολούθησε την εκπαίδευση των Εθνοφυλάκων.Το 2017 είναι το έτος των Εθνοφυλάκων και των Εφέδρων όπως ανακήρυξε ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του διαπιστώθηκε η άριστη προετοιμασία και οργάνωση της εκπαίδευσης από το τάγμα Εθνοφυλακής και η εξαιρετική πειθαρχία και το υψηλό ηθικό των Εθνοφυλάκων.
Οι 68 εθνοφύλακες ξεκίνησαν στις 11:30 το πρωί με άσκηση η οποία περιελάμβανε αντιμετώπιση Τούρκων Καταδρομών με βολές με πραγματικά πυρά, G3A3, HK11, Πυροβόλο Άνευ Οπισθοδρομήσεως (Π.Α.Ο.) 106 χιλ. και βολή με αντιαρματικό Carl Gustav M2 84mm.
Γίνεται σαφές ότι από όλες τις πρόσφατες ανάλογες ασκήσεις ετοιμότητας και αξιολογήσεις, οι Ένοπλες Δυνάμεις χωρίς περιττές τυμπανοκρουσίες, διατηρούν σε πλήρη ετοιμότητα το προσωπικό τους τόσο στον Έβρο όσο και στα νησιά μας.
Παρέχουν δε με τον τρόπο αυτό μια αξιόπιστη μαχητική ισχύ, η οποία είναι καθοριστικός αποτρεπτικός παράγοντας απέναντι σε οποιαδήποτε επεκτατικά σχέδια της Τουρκίας.
Η άσκηση ολοκληρώθηκε περί τις 3 το μεσημέρι με απόλυτη επιτυχία









Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά