Αστυνομία: τραύμα απο βολίδα πυροβόλου όπλου

Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για τον νεκρό μαθητή από σφαίρα στο Μενίδι



Σοκαρισμένο παρακολουθεί το Πανελλήνιο την υπόθεση με τον 11χρονο μαθητή, που έπεσε νεκρός στη διάρκεια σχολικής γιορτής, όπως όλα δείχνουν, από αδέσποτη σφαίρα.
Το παιδί μεταφέρθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο νοσοκομείο Παίδων αιμόφυρτο και ξεψύχησε παρά τις προσπάθειες των γιατρών να το κρατήσουν στη ζωή.
Σήμερα η σορός του εξετάστηκε από ιατροδικαστή και διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύμα από βολίδα όπλου στο κεφάλι.
Στην σχολική γιορτή που συμμετείχε το παιδί και συνέβη ο τραυματισμός του κανείς δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό, καθώς δεν ακούστηκαν πυροβολισμοί. Όλοι αρχικά πίστεψαν ότι το παιδί χτύπησε στη διάρκεια του παιχνιδιού.
Η αστυνομία στην ανακοίνωσή της εκφράζει τη λύπη της για τον μικρό μαθητή.

newsbeast
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά