Αστυνομικός και στρατιωτικός εμπλέκονται σε παράνομο κύκλωμα

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ALERT: Αστυνομικός και στρατιωτικός εμπλέκονται σε παράνομο κύκλωμα
Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, σε συνέντευξη του στο ραδιοσταθμό Real FM 97.8 και στους δημοσιογράφους Νίκο Μπογιόπουλο και Μανώλη Κοττάκη ανέφερε μεταξύ άλλων: «πιάσαμε δύο τόνους ναρκωτικά και στο εμπόριο αυτό εμπλέκονταν ένας αστυνομικός και ένας υπαξιωματικός του στρατού. Δεν χαριζόμαστε σε κανέναν.»
Η συγκεκριμένη δήλωση του κ. Τόσκα αφορά εξέλιξη που σχετίζεται με μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Ασφάλειας Αττικής σε περιοχές της Θεσσαλίας για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης.
Η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. είναι σε εξέλιξη από εχθές και σύμφωνα με τις μέχρι τωρα πληροφορίες, ένας αστυνομικός και ένας στρατιωτικός εμπλέκονται σε εγκληματική οργάνωση με μέλη έλληνες και αλλοδαπούς που δραστηριοποιούνταν στην εισαγωγή από την Αλβανία μεγάλων ποσοτήτων κάνναβης τις οποίες στη συνέχεια διακινούσαν τόσο εντός της Ελλάδας όσο και στο εξωτερικό.
policenet

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου